Terug

Stalen deuren van Vakstaal in een bestaand kozijn!

Ben je opzoek naar een Stalen opdekdeur die je 1 op 1 kan vervangen voor je oude houten deur en die pasklaar in je eigen kozijn past? Vakstaal heeft de oplossing voor jou!

Filters

 

Een echte stalen opdekdeur van zwart staal in je bestaande kozijn? Het kan echt! Met zijn gewicht van +- 40 kilo zijn de stalen opdekdeuren van Vakstaal geschikt voor in je bestaande kozijnen!

De stalen opdekdeuren voor bestaande kozijnen zijn nauwelijks zwaarder dan een massieve deur en daardoor zijn ze geschikt voor in een bestaand kozijn. Dus zonder grote aanpassingen, wel het genot van het licht en het mooie ruimtelijke gevoel van een echte stalen deur, geniet van de mooie weerspiegelingen in het glas van deze mooie stalen opdekdeuren!

Stalen opdekdeur zwart bestaand kozijn

Vakstaal maakt de stalen deuren in alle standaard maten of volledig op maat voor jou. We maken een echte stalen (dus geen hout of aluminium) deur die in de meeste gevallen 1 op 1 te vervangen is met jouw oude deur en ook direct in jouw standaard deurkozijn past!

 

De luxe uitstraling van een zwarte stalen opdekdeur in een bestaand kozijn:

Stalen opdekdeur zwart bestaand kozijn

 

Strak design met lange stalen deurgreep voor groot en klein!

Stalen opdekdeur zwart met veiligheidsglas

 

Rolslot voor het eenvoudig openen en sluiten van de stalen opdekdeur:

stalen opdekdeur met rolslot

 

Ook een stalen opdekdeur met een normale deurkruk is mogelijk:

stalen opdekdeur voor bestaand kozijn

 

Onze werkwijze voor het maken van een stalen deur voor in een bestaand kozijn is als volgt:

 

1. Als je interesse hebt in een zwarte stalen opdek of stompe deur voor in je bestaande kozijn neem je contact op en laat je jouw wensen weten je geeft de maatvoering van de huidige (te vervangen) deur op. Je kan hieronder de eenvoudige meetinstructies vinden, het opmeten is heel simpel zelf te doen, heb je vragen of kom je ergens niet uit kan je natuurlijk altijd om hulp vragen.

Download hier de meetinstructies voor stalen opdekdeuren.

 

 

2. Wanneer de maatvoering van de bestaande deur of deuren bekend is gaan we een technische tekening voor je maken en deze sturen we je per mail of app toe, hierin zijn dan alle belangrijke maten te vinden. Deze maatvoering kan je dan zelf of met behulp van een handige kennis nog een keer nalopen, als dit allemaal in orde is dan gaan we een passende offerte voor je maken.

 

Stalen opdekdeuren bestaand kozijn

 

3. Wanneer de offerte akkoord is gaan we aan de slag met jou nieuwe stalen deur of deuren zodat je snel kan genieten van het extra licht en het extra ruimtelijke gevoel van een echte stalen deur! We bezorgen de deur zelf, alleen de montage voeren we normaal gesproken niet uit, dit kan je in de meeste gevallen eenvoudig zelf doen of laten doen.

 

stalen opdekdeur met glas in bestaand kozijn

Ook het maken van een stalen Taatsdeur behoort tot de mogelijkheden!

 

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Vakstaal hierin voor je kan betekenen? Neem dan eens contact op via [email protected] of bel of app 06-30061149.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »