Terug

Maatwerk - Op maat gemaakte stalen producten

Vakstaal maakt stalen producten helemaal op maat op basis van jouw wensen en situatie. Denk aan stalen binnendeuren, tafelonderstellen, kasten frames of picknicktafels. Ook kleinere maatwerk opdrachten zoals huisnummers, profielen, plankendragers of handdoekrekken zijn mogelijk. We zijn benieuwd naar jouw unieke vraag.

Jouw unieke vraag

Jij bent op zoek naar een uniek stalen product dat je tot nu toe nergens hebt kunnen vinden. Vakstaal kan je helpen om, samen met jou, jouw vraag om te zetten naar een ontwerp. Vervolgens kunnen we dit ontwerp uitwerken en realiseren tot een echt uniek stalen product voor jouw unieke situatie.

Ontwerp en tekening

Wanneer we een maatwerk opdracht krijgen, gaan we eerst aan de slag om de wens om te zetten in een (3d) tekening. Hierdoor kunnen we samen uitwerken wat er nodig is voor jouw unieke situatie. We vragen om feedback op de tekening en doen aanpassingen tot alles naar wens is. Op basis van de tekening worden de kosten berekend en na akkoord kunnen we aan de slag.

Maatwerk in stalen, stalen producten op maat   

 

Realisatie

Het staal wordt secuur op maat gezaagd door een volledig automatische zaagmachine waardoor de maatvoering altijd perfect volgens tekening is. Vervolgens worden de stalen onderdelen door onze lasrobot in elkaar gelast. Door gebruik te maken van een lasrobot ben je verzekerd van strakke en degelijke lassen waardoor jouw nieuwe product er perfect uitziet.

stalen maatwerk zagen staal op maat     

Resultaat

Wanneer je product klaar is, kan deze nog worden gepoedercoat om het een extra beschermlaag te geven en een mooie afwerking. Hieronder een paar mooi voorbeelden van maatwerk projecten die Vakstaal voor zijn klanten heeft gerealiseerd.

Maatwerk tafelonderstel voor groot tafelblad
Uniek en bijzonder tafelonderstel voor een groot tafelblad van 4 meter lang

Stalen tafelpoot op voetplaat maatwerk
Tafelonderstel op voetplaat met een dubbele rij kokers van 60x60 mm in V vorm


Tafelonderstel op maat gemaakt voor een lange vergadertafel.

Stalen opdekdeuren op maat
Stalen opdekdeur op maat gemaakt met speciale wensen van de klant.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »