Terug

€100,- korting op picknicktafels met code: PICKNICK100

Onderhoud poedercoating

 

Gepoedercoat staal heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer een gepoedercoat product buiten staat, is het wel belangrijk dat je deze regelmatig schoonmaakt.

 

Schoonmaken:

Om gepoedercoat materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Vooraf altijd afspoelen met water; hogedrukinstallatie kan schade veroorzaken. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maar soms is een sopje niet genoeg. Als je liever een reinigingsmiddel wilt gebruiken, kies dan voor een neutrale vloeistof, die niet krast en de materialen niet aantast. Daarvoor zijn wasmiddelen met een maximale pH-waarde tussen 5 en 8, zoals voor de reiniging van glas, heel geschikt. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog. Wanneer er vogelpoep op je product zit, verwijder dit dan direct. Dit kan namelijk het product en materiaal aantasten.

 

Krassen voorkomen:

Het is onvermijdelijk dat er na een tijd kleine krassen te zien zijn op het product. Grotere krassen kunnen wel voorkomen worden door geen objecten met scherpe en ruwe randen over het product de schuiven. 

 

Let op!

 

  • Alleen poedercoaten is 1 jaar garantie tegen roest.
  • Verzinken en poedercoaten geeft 15 jaar garantie tegen roest.

 

Vooraf altijd afspoelen met water; hogedrukinstallatie kan schade veroorzaken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
De waardering van www.vakstaal.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 424 reviews.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »